Hlavní obsah

Miss Bučková nafotila kampaň za čtvrt miliónu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss Eliška Bučková je čím dál vyzáblejší, ale kšefty se jí jen hrnou. I když média spekulují o anorexii, Bučková má práce jako nikdy předtím. Získala luxusní kampaň, za kterou údajně inkasovala šestimístný honorář a boduje také v zahraničí.

Článek

Bučková nafotila kampaň pro známou módní firmu. Podle zákulisních informací inkasovala čtvrt miliónu korun. "K honoráři slečny Bučkové se nebudeme vyjadřovat. Spokojeny byly obě strany," řekl Novinkám majitel firmy Vasilios Apostolu.

Poprvé také fotila luxusní zakázku se staženými vlasy. Česká Miss si nechala před nedávnem přišít odstávající uši, a tak si to může dovolit. "Měla jsem z odstálých uší hrozný mindrák a všude jsem měla vlasy raději rozpuštěné. Teď už je můžu ukazovat," řekla Bučková.

Z výsledku focení je nadšená. "Bylo to příjemné a celkem rychlé. Nafoceno bylo asi za tři hodiny. Móda se mi hrozně líbila. Hodně kabelek a šperků jsem si odnesla domů," prozradila Novinkám Bučková.

Média stále spekulují o její extrémní štíhlosti a možné anorexii. "Už se k tomu nechci vyjadřovat. Normálně jím. Zhubla jsem, to ano. Nemyslím si, že bych ale byla vyzáblá. Zahraniční modeling má úplně jiná kritéria a holka krev a mlíko tam nemá šanci," prozrazuje Eliška.

České Miss 2008 dokonce bylo od zahraniční agentury naznačeno, že by ještě měla zhubnout.  "Mám agenturu v Miláně, která má kontakty i v Paříži a v Německu. Říkali mi, že bych měla mít přes boky maximálně devadesát centimetrů, což znamená ještě tak centimetr shodit," dodala Bučková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám