Hlavní obsah

Milenka: Mám důkaz o sexu s Beckhamem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Anglický fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria tvrdí, že hráčovy milostné aféry jsou smyšlené a absurdní. Beckhamova bývalá asistentka Rebecca Loosová však ujišťuje, že má důkaz o pohlavním styku, který klidně předloží. Veřejnost by se měla vše dozvědět již ve čtvrtek v rozhovoru pro televizní stanici Sky One.

Foto: Michal Pospíšil / Google Earth

Lokalita budoucí těžby štěrkopísku va loukách Hejtman. V těsné blízkosti probíhá proces vyhlašování přírodní památky Záříčské louky.

Článek

Televize již zveřejnila pár úryvků z hodinového rozhovoru s Loosovou. "Vím něco o jeho těle, co může vědět jen žena, která s ním byla v posteli," prohlásila před kamerami Rebecca. "Lidé říkají, že jsem lhářka, ale už dnes uvidí, že nevyprávím žádné pohádky."

Tým Beckhamových právníků v současnosti zvažuje žalobu na Loosovou, ta si však s případnými soudními opletačkami neláme hlavu. "Když mě dají k soudu, půjdu tam bez obav," řekla šestadvacetiletá dcera nizozemského diplomata.

V posteli ji prý krmil jahodami

Světový tisk informoval, že kanál Sky One za exkluzivní rozhovor zaplatil půl miliónu liber a dalších tři sta tisíc prý Loosová dostala za převyprávění příběhu listu News of the World. Televize však podobné spekulace nepotvrdila a odmítla je komentovat.

Údajná milostná avantýra se podle Rebeccy měla odehrát loni v létě v době Beckhamova přestupu do klubu Real Madrid. "Cítila jsem se jako nejšťastnější žena na světě, když mě ráno v hotelové posteli krmil jahodami. Plánoval, že budu jeho učitelkou španělštiny," řekla Loosová.

Druhá milenka lhala

Sarah Marbecková, která chtěla vytěžit z rozpoutané aféry kolem fotbalistova milostného života a vymyslela si vlastní historku, nevydělá na svém příběhu vůbec nic. "Všechno si vymyslela. Řekla mi to," uvedl pro The Daily Telegraph David Wade, majitel australské agentury poskytující služby luxusních prostitutek.

Beckham již zakázal několika reportérům několika britských listů vstup na tréninky Realu. S manželkou Victorií pak pózoval fotografům při nákupech v centru Madridu, aby dal najevo, že aféra jeho šťastné manželství nijak nepoznamenala.

Reklama

Související témata:

Související články

David Beckham prý podváděl manželku

Milostná aféra s bývalou osobní asistentkou může podle britského tisku ohrozit manželství fotbalové hvězdy Davida Beckhama. Bulvární týdeník News of the World...

David Beckham touží po dceři

Anglický fotbalista David Beckham připustil, že jsou jeho fotbalové roky pomalu sečteny. Proto by rád založil celosvětovou síť škol kopané, kde by se chlapci...

Záletník Beckham dostal od manželky facku

Victoria Beckhamová sice věří svému muži, že ji nepodváděl, přesto se na hvězdu fotbalového Realu Madrid rozzlobila tak, že Davidovi uštědřila políček. Podle...

Výběr článků

Načítám