Hlavní obsah

Milenka Leoše Mareše se svlékla pro pánský časopis a poprvé promluvila

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Gabriela Dvořáková (22), kvůli které se rozvádí moderátor Leoš Mareš (33), se svlékla pro pánský časopis. Své vnady odhalila v Dominikánské republice a Novinkám poskytla rozhovor.

Článek

Podle bulvárních médií byl Leoš Mareš zásadně proti tomu, aby se Gábina pro pánský časopis svlékla. Sexy modelka si prý stála za svým a na focení do Dominikánské republiky s fotografem Janem Tůmou a týmem odletěla.

S Leošem vztah prý dokonce podle některých spekulací ukončila. "Není to pravda. Leoš je v pohodě, naštvaný není," řekla exkluzivně Novinkám Gabriela Dvořáková, která s Marešem chodí víc jak rok a je důvodem jeho rozchodu s manželkou Monikou.

Focení aktů si Gabriela užívala. Svlečená se před objektivem fotografa poprvé v životě a vůbec se nestyděla. "Bylo pro mě ctí fotit s nejlepším fotografem vůbec. Co se týče studu, ten jsem neměla. Normálně se opaluji nahoře bez," prozradila. "Byly to opravdu moje první akty," dodává.

Gábina se umístila na druhém místě v soutěži Dívka Šumavy a může se pochlubit ideálními křivkami. "Diety nedržím. Udržuji se sportem. Baví mě se hýbat, takže pro mě sport není trestem, ale potěšením," řekla Novinkám.

"Gábina je neuvěřitelně krásná, ale také velmi inteligentní. Člověk se Leošovi vůbec nemůže divit! Je to neuvěřitelná holka,“ vychvaluje modelku fotograf Jan Tůma. "Gábina je neskutečně fajn a nemá žádné manýry hvězd,“ dodal Tůma.

V Dominikánské republice strávili týden. Gabriela volné chvíle trávila učením a připravovala se na blížící se zkoušky. Studuje Pedagogickou fakultu v Českých Budějovicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám