Hlavní obsah

Milenec donutil Dianu Kobzanovou vrátit snubní prsten

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka a modelka Diana Kobzanová přiznala, že musela dnes už expříteli vrátit snubní prsten. Po rozchodu si ho fotbalista Martin Jiránek vyžádal zpátky.

Článek

Diana byla jednou z hvězd soutěže o nejkrásnější svatební šaty roku 2009. Model, který předváděla postoupil až do top 5. Sama se do svatby nehrne. "Zaprvé není s kým a za druhé mi to nic moc neříká. Svatební šaty kvůli profesi jsem měla na sobě milionkrát, takže pocit nevěsty už jsem si zažila," řekla Novinkám.

Jednou ale už do chomoutu skoro vstoupila. Byla zasnoubená s fotbalistou Martinem Jiránkem. "Když jsme se rozešli, chtěl po mě vrátit i zásnubní prsten," prozradila se smíchem.  "Nebudu říkat, že kolem sebe žádný chlapy nemám. Ale žádný pan božský není," dodala. 

Titul Svatební šaty roku 2009 vyhrál model návrhářky Terezy Šnajdrové, který předváděla stále ještě úřadující Miss ČR Zuzana Jandová. Cenu diváků si odnesly šaty návrhářky Soni Hlaváčkové. Byly posety diamanty za tři a půl miliónu korun. Bodovaly i šaty, které předváděla Česká Miss Renata Langmannová. Sama by se v nich ale nevdávala.

"Už jsem předváděla klasických svatebních šatů tolik, že asi půjdu do něčeho víc originálního a netradičního. Zatím svatbu neplánuji, ale jednou bych být manželkou určitě chtěla," řekla Novinkám Langmannová, která v sobotu odlétá s přítelem Ondřejem Novotným na dovolenou do Turecka. 

Reklama

Výběr článků

Načítám