Hlavní obsah

Michaela Wostlová nacvičuje finále na Miss International

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING/PRAHA

První vicemiss České republiky 2004 Michaela Wostlová se v těchto dnech pilně připravuje v Číně na finále soutěže Miss International. Spolu s ostatními finalistkami trénuje zejména choreografii na slavnostní večer, který se bude konat 16. října.

Foto: Evropa 2
Článek

"Od rána se tady pořád něco děje, nacvičujeme zrovna choreografii na finále plavek. Je to hrozně složité, ale docela to zvládám, musím se pochválit," sdělila v pondělí Wostlová.

Třiadvacetiletá blondýnka s modrýma očima pocházející z Českých Budějovic odletěla na soutěž koncem září. Nejdříve se všechny krásky vzájemně poznávaly v Japonsku.

Hodní Japonci

"Aneta ze Slovenska je moc fajn, i s Polkou si rozumím. Moc mě překvapilo, že jsou všichni Japonci hodní a sympatičtí, pořád se chtějí s námi fotit. Včera jsme se byly podívat do starodávného města, tak mám pár foteček," popsala své zážitky Wostlová, která se do těchto končin podívala poprvé v životě.

Kromě prohlídky památek čekalo na dívky v Japonsku i focení, pózování a promenády na přehlídkovém mole. Zároveň porota vyhlásila nejkrásnější národní kroj. Tuto cenu získala se svým tradičním oděvem krasavice z Ruska.

V Číně, kam dívky dorazily 8. října, už ale skončila zábava a začala práce. Během týdne musejí finalistky vyladit formu na promenádu v plavkách, večerních šatech a národních krojích.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám