Hlavní obsah

Měla to být romantická fotka na ranči, novomanželé na ní nakonec prchají před býkem

Nevšední svatební fotografií se mohou chlubit novomanželé Glen a Amy McKeyovi. Když se po sobotním svatebním obřadu na ranči v australské vesnici Woodenbong vydali pózovat na hřeben jednoho z tamních kopců, rozeběhl se jejich směrem rozzuřený býk. A svatební fotografka nelenila a jejich úprk před zvířetem zachytila, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Svatební fotografka zachytila úprk novomanželů před rozzuřeným býkem.

Článek

Když se Glen a Amy na jejich vlastním ranči oddali, vyzvala je svatební fotografka, aby se společně s bílým koněm prošli po hřebenu jednoho z tamních kopců.

Domnívala se, že tam pořídí romantické fotografie. Více se však mýlit nemohla. K novomanželům se totiž po chvíli rozeběhl rozzuřený býk, a tak jim nezbylo nic jiného než se dát na útěk.

Foto: Profimedia.cz

Glen a Amy McKeyovi na své svatbě zažili neočekávaný zážitek.

„Býk se k nám nejprve přiblížil a poté nás začal nahánět. Amy si chytla šaty a rozeběhla se. Na fotce je vidět, jak jí šaty vlají. Směřoval přímo k nám, nakonec se naštěstí zastavil a já jen doufal, že fotografka celou situaci zachytila,“ řekl Glen.

Z místa nakonec mají dvě fotografie – jednu, na níž se v poklidu procházejí po hřebenu, a druhou, na níž prchají před býkem.

Foto: Profimedia.cz

Fotka pořízená krátce předtím, než se proti novomanželům rozeběhl rozzuřený býk.

„Obě fotky si asi dáme na zeď tak, aby šla vidět časová posloupnost. Myslím, že jsou skvělé, takové už znovu určitě nepořídíme,“ svěřil se novomanžel.

„Smála jsem se tak moc, že se divím, že je fotka rovná a ostrá. Je to jednoznačně nejlepší svatební fotka, kterou jsem kdy vyfotila,“ má jasno fotografka Aleesha Aldis-Friedrichsová.

Reklama

Výběr článků

Načítám