Hlavní obsah

Medvídě si dopřálo šlofíka v hotelu na dámských toaletách

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotel Buck’s T-4 Lodge v americké Montaně měl nezvyklého hosta. Bylo jím mládě baribala, které se nepozorovaně dostalo do budovy a usnulo natažené mezi umyvadly na dámských toaletách. Odchytové službě se ho však podařilo po podání sedativ vynést ven, aniž by byl kdokoli zraněn, píše server Independent.

Mládě medvěda černého neboli baribala. Ilustrační foto

Článek

Překvapení zaměstnanci hotelu si ojedinělé setkání natočili na mobilní telefony. Samozřejmě jim však blesklo hlavou, zda se někde netoulá i medvědice, která by na rozdíl od mláděte mohla být agresivní. Kvůli odchytu byli povoláni odborníci, kteří medvídě uspali a pronesli přes recepci ven.

„Velké díky místnímu úřadu šerifa a organizaci Montana Fish, Wildlife & Parks, že ochránili naše hosty a ještě nám zprostředkovali životní zážitek,“ uvedlo vedení hotelu. „Všichni byli velmi profesionální a poskytli nám skvělou příležitost, abychom se dozvěděli něco o divočině.“ Medvídě bylo vypuštěno do volné přírody daleko od hotelu v jiné části Montany.

Ředitel hotelu David O’Connor doplnil, že z lobby byly slyšet zvláštní zvuky, když se medvídě dostalo do budovy oknem. „Zpátky mu to zřejmě nešlo, protože okno bylo moc vysoko, tak si udělalo pohodlí na dámských záchodech. Vyskočilo na umyvadlo, které chladilo, a usnulo,“ řekl O’Connor serveru CNN.

Reklama

Výběr článků

Načítám