Hlavní obsah

Matka vyléčila dceru z klaustrofobie, doma ji zavírala do skříně a koše

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockton-on-Tees

Kirsty Nicholsonová z anglického města Stockton-on-Tees měla od šesti let strach z uzavřených prostor. Byla však také velice ohebná a toužila se stát artistkou. Když dostala šanci vystupovat v cirkuse a bylo jí řečeno, že by svou flexibilitu měla využít k předvádění vtěsnání se do malých prostor, byla nešťastná. Tehdy se její matka rozhodla dceři pomoci a doma ji začala „trénovat“. Zavírala ji do malých prostor.

Foto: Profimedia.cz

Kirsty ze začátku téměř šílela, ale její matka byla nekompromisní.

Článek

Léčba byla nakonec více než úspěšná a mladá žena nyní opravdu v cirkuse s tímto číslem jako Aladinova dívka v láhvi vystupuje.

Foto: Profimedia.cz

Matka Alison spolu s dcerou demonstrují, jak vypadal průběh léčby klaustrofobie.

Foto: Profimedia.cz

I pod postelí musela dívka pobývat.

"Vždycky jsem byla hodně pružná, ale když jsem se dostala do stísněných prostor, jako kdybych zkameněla. Takže když mi řekli, že budu dívkou v láhvi, nemyslela jsem si, že bych to kdy mohla dokázat," uvedla Kirsty.

"Nevěděla jsem, co dělat, ale potom moje maminka přišla s nápadem, že to doma budeme cvičit a nutila mě lézt do košů, skříní, pračky nebo pod kuchyňský dřez," dodala.

Foto: Profimedia.cz

S Kirsty nebude snadné hrát na schovávanou.

Foto: Profimedia.cz

Pejsek si nemá kam lehnout, jeho místečko okupuje panička.

Jelikož vystupovat se svým talentem nyní třiadvacetiletá žena opravdu chtěla, matku poslechla a po několika dnech se jí vše zdálo mnohem snazší. Nejen, že svou klaustrofobii nakonec úspěšně překonala, ale v „Cirkuse hrůzy“ (Circus of Horrors), kde vystupují účinkující s nejrůznější děsivou a bláznivou show, je její číslo jedno z nejoblíbenějších.

Reklama

Výběr článků

Načítám