Hlavní obsah

Matka si nechala udělat tetování z popela zesnulého syna

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Llanelli

Padesátiletá Kim Mordueová z anglického Llanelli uctila památku svého syna zcela ojedinělým způsobem, nechala si směsí jeho popela potetovat tělo. Podle jejích slov tak s ní zůstane navěky. Výrazné barevné tetování v podobě stromu života, motýlů a lilií vytvořil její manžel David, který vlastní tetovací salón. Smíchal popel jejího zemřelého syna Lloyda s barvou a dokázal ho tak spojit s matkou i po smrti.

Foto: Profimedia.cz

Kim Mordueová se nechala tetovat barvou s příměsí popela svého zesnulého syna. Ilustrační foto

Článek

„Nechala jsem si dát Lloyda tam, kde jeho život začal, teď je v mém těle znovu. Jakmile jsem se dozvěděla, že by to bylo možné, chtěla jsem si nechat vytetovat jeho popel na památku. Bude se mnou po zbytek mého života,“ řekla Lloydova matka.

Lloyd Evans zemřel před třemi lety v noci po požití taneční drogy GHB, bylo mu pouhých 24 let. Člověk je po této droze malátný, ale má velice dobrou náladu. Po odeznění prvních účinků usíná, Lloyd se však už nikdy neprobudil. Ve větším množství totiž GHB působí smrtelně.

Pozitivní reakce okolí

„Od okolí slýchám samé pozitivní ohlasy. Mým přátelům a rodině se to líbí. Myslím, že to bude mít úspěch,“ uvedla žena, která zároveň věří, že veřejnost upozorní na nebezpečí drog.

„Ztratit dítě kvůli drogám je ta nejhorší noční můra, kterou rodič může zažít,“ dodala Mordueová.

Reklama

Výběr článků

Načítám