Hlavní obsah

Martin Pošta je volný, vztahy nejsou jeho doménou

PRAHA

Nejobsazovanější muzikálový zpěvák Martin Pošta (42) je opět volný. Na jevišti exceluje v několika muzikálech. Například v Carmen, Láska je láska, Excalibur nebo nově v Draculovi a Moně Lise. Zatímco na divadle mu štěstěna přeje, osobní život mu moc nevychází. V létě to vypadalo, že má vážnou známost, ale teď už je zase sám. A protože má málo času, většinou se stravuje po hospodách, což leze pěkně do peněz.

Článek

"Nejvíc utrácím za potraviny a za pití. Pozor, ne, aby si někdo myslel, že za alkohol. Nejsem sice abstinent, ale většinou piji jen minerálku. A teď jím jen dělenou stravu, maso a zeleninu, přílohy si nedávám. Nedávno jsem vysledoval, že jídlo je největší položka v mém rozpočtu, to bych byl nikdy neřekl," prozrazuje udiveně zpěvák.

Martin je přitom výborný kuchař a vaření je jeho koníčkem. Své umění ale uplatňuje především v době divadelních prázdnin, během sezóny mu totiž kvůli pracovnímu vytížení na přípravu domácích pokrmů nezbývá čas.

A na co by ho případné zájemkyně mohly, jak se říká "utáhnout"? "Mám rád dobře udělané maso, připravit dobrou minutku není vůbec snadné. Zeleninu můžu na všechny způsoby, sladké nemusím. Koláče a buchty mi fakt nic neříkají," upřesnil ochotně Martin Pošta.

Hubne a cítí se líp

Dělenou stravu si prý naordinoval proto, že se před premiérou Draculy necítil, co se váhy týče, "úplně v normě". Příklad si vzal z Dana Hůlky, který dokonce shodil kvůli titulní roli přes třicet kilo.

"Je fakt, že mně to sice nikdo nenařídil, při představení i dost vypotím, ale to je jen voda. Přirovnal bych to k sauně. Já jsem prostě chtěl, abych se cítil dobře fyzicky a přitom vypadal dobře. A taky se cítím mnohem líp, za čtrnáct dnů mám osm kilo dole," říká spokojeně Martin Pošta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám