Hlavní obsah

Martě Jandové v televizní show vypadlo z korzetu ňadro

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Marta Jandová v televizní show Česko-Slovensko má talent předvedla své bujné poprsí. Během vystoupení v přímém přenosu s kapelou Die Happy to zpěvačka tak rozjela, až ukázala celému národu bradavku. A jenom zázrakem jí ňadro nevypadlo celé.

Článek

Marta jako správná rockerka vřískala, skákala a zpívala jak o život. Bohužel si nevšimla, že kvůli divokým výskokům se jí dralo z černého korzetu ven ňadro. Mít čtyřminutá píseň kapely Destiny's child ještě o minutu více, ukázala by poprsí v celé své kráse. Takhle předvedla "jen" bradavku.

Jandová si upravila korzet až po svém vystoupení. Na to, že se odhalila více, než chtěla, zpěvačku uporornil slovenský moderátor Martin Pyco Rauch. Jandová ihned top upravila. Bohužel pro ni ale pozdě.

Dcera rockera Petra Jandy si se svojí kapelou Die Happy střihla píseň Survivor. Ta končí slovy "budu v pohodě a sexy". To se Martě podařilo skvěle. I když neúmyslně.

O postup do finále Česko-Slovensko má talent opět bojovalo osm finalistů. Postoupit mohli jen dva. Ve velmi vyrovnaném večeru nakonec televizní diváky nejvíce nadchli slepí rapující bratři NH6, kteří se stali absolutními vítězi šestého semifinále. V rozstřelu pak romské dámské trio Sabrosa porazili siloví gymnasté Dae Men.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám