Hlavní obsah

Manželství Tigera Woodse je minulostí

Manželství golfisty Tigera Woodse a Elin Nordegrenové je minulostí. V pondělí to pár uvedl ve společném prohlášení. Nordegrenová se s Woodsem rozvedla přibližně devět měsíců poté, co vyšlo najevo, že jí byl nevěrný.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods s Elin Nordegrenovou

Článek

„Mrzí nás, že naše manželství skončilo, a oba tomu druhému přejeme všechno nejlepší v budoucnu,“ uvádí prohlášení zveřejněné na Woodsových oficiálních stránkách s tím, že hlavní starostí obou zůstává péče o děti. Ta má být podle verdiktu soudu na Floridě střídavá. Woods má s bývalou modelkou Nordegrenovou dvě děti - tříletou Sam a rok a půl starého Charlieho.

Pár byl oddán před šesti lety. Nevěry fenomenálního golfisty byly prozrazeny loni v listopadu po jeho autonehodě, při níž byl údajně pod vlivem alkoholu a ve společnosti neznámé ženy. Později přiznal tříletý vztah s barmankou, načež se postupně přihlásilo dalších 13 žen, že byly jeho milenkami. Často jim údajně zaplatil za mlčení.

Manželka se od Woodse odstěhovala loni před Vánocemi, golfista se pak léčil a znovu začal soutěžit.

Podrobnosti majetkového vyrovnání nejsou známy. Média spekulovala, že by Nordegrenová mohla získat až tři čtvrtě miliardy dolarů (v přepočtu bezmála šestnáct miliard korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám