Hlavní obsah

Manželovu nevěru odhalila žena díky velké náhodě

Novinky, nčs

Život záletníků je plný nástrah. Stačí chvilka nepozornosti či shoda náhod a utajený románek může velmi rychle vyplavat na povrch. Právě velká náhoda stála za odhalením nevěrného manžela z Washingtonu, jenž vyvedl svou milenku do restaurace, informoval server New York Times.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Do pěkné šlamastiky se dostal nejmenovaný muž poté, co se jeho fotografie objevila v pravidelném článku gastronomického kritika Toma Sietsemy, který hodnotí restaurace pro The Washington Post.

Jakmile totiž Sietsema zveřejnil fotografii z restaurace, recenzi si přečetla i manželka muže, který byl zachycen u večeře s cizí ženou. „Tome, vaše poslední reportáž pomohla odhalit nevěru mého manžela. Na fotografii z vámi hodnocené restaurace je můj muž s cizí ženou. Poté, co byl konfrontován s fotografií, přiznal se, že má poměr,” napsala kritikovi čtenářka.

„Jen jsem si říkala, že byste možná rád věděl, že jste se nevědomky stal součástí odhalení nevěry. Jsem vám vděčná,” dodala žena.

Sietsema si již podrobnosti z inkriminované chvíle přesně nevybavuje. „Hodnotím dvě restaurace za týden, takže si nejsem zcela jistý, odkud fotka pochází,” odpověděl čtenářce kritik, jenž pro The Washington Post hodnotí restaurace od roku 2000.

Na svém twitterovém účtu se pak Sietsema k situaci humorně vrátil. „Dávejte si pozor, nevěrníci!” varoval nejen své pravidelné čtenáře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám