Hlavní obsah

Maláčová láká na nový ročník České Miss, přihlášky nebudou třeba

Novinky, jky
PRAHA

S Českou Miss za dobrodružstvím do Keni, tak zní podtitul chystaného pátého ročníku, který ředitelka soutěže Michaela Maláčová slavnostně ve středu zahájila. Novinkou je, že dívky nebudou podávat přihlášky a pouze se zaregistrují na internetu.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Michaela Maláčová (uprostřed) slavnostně uvádí nový ročník České Miss společně s úspěšnými finalistkami z loňských ročníků.

Článek

Slavnostní zahájení pátého ročníku České Miss se od počátku neslo v exotickém duchu. Koktejly roznášely sličné dámy cizokrajného vzhledu. "Počátkem ledna poletí finalistky na deset dní do Keni. Dívky čeká safari s exotickými zvířaty i jako koupání na krásném písečném pobřeží," uvedla Michaela Maláčová.

Hlavní novinkou by letos měly být otevřené castingy. "Zájemkyně si tak nemusí podávat přihlášky. Stačí, když se na internetu zaregistrují na jeden z několika castingů a přijdou na něj. A když se nezaregistují, můžou to udělat až na samotném castingu," informovala Maláčová.

Podle pořadatelů se letošní ročník soutěže krásy mírně přiblíží stylu moderních reality show.

Nový režisér

Nový bude i režisér finálového večera. Nelehký úkol ponese na svých bedrech Michael Čech, který režíroval mimo jiné pořady televize Nova Česko hledá SuperStar, Milionový pár či dříve také Tele Tele.

Pro vítězky pátého ročníku jsou připraveny ceny v hodnotě vyšší než pět miliónů korun, včetně finančního kontraktu na milión korun, pronájmu luxusního ubytování, auta, dovolené, lekcí golfu od českého golfisty Alana Babického a mnohých dalších.

Finále soutěže krásy Česká Miss se letos budet konat 28. února 2009.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám