Hlavní obsah

Madonna si prý nechala udělat plastiku

Novinky, Korzo/P
LOS ANGELES

Královna popu Madonna překvapila na předávání prestižních hudebních cen Grammy svým dokonalým a mladistvým vzhledem. Zcela pochopitelně se ihned objevily spekulace, že si zpěvačka dopřála plastickou operaci, která jí údajně zkrášlila obličej.

Foto: Zdeněk Ručil

Zahájení vernisáže v galerii Stará radnice ve Zvoleně.

Článek

"Zpěvačka šokovala všechny přihlížející v Los Angeles vystoupením bez sebemenší vrásky na obličeji. Nemůže být pochyb, že si pomohla injekcemi,"domnívají se odborníci na slovo vzatí, tedy přímo američtí plastičtí chirurgové.

"Mám za to, že se Madonna skutečně nechala zkrášlit plastickou operací. Její brada nyní vypadá mnohem lépe, je dokonale obtažená. Něčeho podobného se dá docílit například mini-liftingem, který spočívá v natažení povadlé kůže na celém obličeji a odstranění přebytečné kůže. Nechybí ani uvolnění nejvíce namáhaných obličejových svalů," podotkl přední londýnský chirurg Apostolos Gaitanis.  

Osbournová: Pozvedla si sebevědomí

Madonnina tisková mluvčí však zpěvaččino jakékoliv plastické ošetření jednoznačně popřela.

K tvrzení lékařů se ale přiklání rovněž moderátorka slavnostního večera Sharon Osbournová. Je přesvědčena, že si Madonna pozvedla sebevědomí právě plastikou.

"Byla jsem šokovaná jejím novým vzhledem. Je vidět, že má tělo napumpované botoxem. Na tom svým zatraceným čele nemá mrška jedna žádnou vrásku," řekla s úsměvem Sharon.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna chce adoptovat holčičku

Dvě děti popové královně nestačí a touží po třetím. Příroda však pětačtyřicetileté Madonně nepřeje a otěhotnět se jí nedaří navzdory hormonální léčbě i dalším...

Madonna má před dětmi trému

Pěvecká hvězda Madonna, která před časem vydala svou knižní prvotinu Anglické růže, se rozhodla napsat další dětský příběh s názvem Jablíčka pana Peabodyho....

Výběr článků

Načítám