Hlavní obsah

Madonna se bojí ruské mafie, zůstává v hotelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Zdá se, že český tisk Madonnu dokonale vystresoval. Královna popu teď prý žije ve strachu z útoku ruské mafie. Již v úterý jí čeká koncert na stadiónu Lužniky. Hvězda se však v závěrečné části svého koncertního turné silně obává o bezpečnost svou a svých dětí. Ruská mafie jí má údajně vyhrožovat smtí a únosem.

Článek

Po úterním vystoupení v Moskvě jí už čekají pouze čtyři vystoupení v Japonsku, dvě v Ósace a dvě v Tokiu. V Rusku je prý však světová superstar natolik vynervovaná, že neopouští svůj hotelový pokoj. Všechny plány na prohlídky města a nákupy zrušila poté, co český tisk informoval, že vůdci ruské mafie jí plánují i s jejími dětmi zabít.

Zdroj blízký Madonně uvedl: "Je neuvěřitelně nervózní a vyděšená ohledně blížícího se koncertu v Moskvě. Už se opravdu těší domů a nechce být mimo bezpečí pokoje ani o minutu déle, než je nezbytné."

V případě nepříznivého počasí budou mraky nad otevřeným stadionem rozhánět speciální letadla. Podle producenta Madonnina mezinárodního turné Arthura Fogela bude moskevský koncert tím nejlepším z celosvětové série.

Scéna, kterou 500 techniků už několik dní montuje na moskevském sportovišti, bude prý větší než při ostatních evropských show. Do Moskvy už speciálním letadlem přiletěl i kontroverzní zrcadlový kříž, na kterém se nechá zpěvačka během koncertu "ukřižovat". Cena šestimetrového kříže se pohybuje kolem osmi miliónů dolarů, napsal list Komsomolskaja pravda.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna poprvé zazpívala českým fanouškům

Ve vyprodané Sazka Aréně v Praze vystoupila ve středu večer poprvé v Česku americká zpěvačka Madonná. Její koncert začal skladbou Future Lovers, při které...

Výběr článků

Načítám