Hlavní obsah

Madonna předčítala ze své nové knihy

LONDÝN

Hudební hvězda Madonna věnovala čtvrtek školákům a svým fanouškům u příležitosti uvedení na trh své čtvrté knihy The Adventures of Abdi. Šestačtyřicetiletá zpěvačka přijala dvě stě padesát návštěvníků, jimž se podepsala a také jim předčítala v obchodě Selfridges na londýnské ulici Oxford Street.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Krajská nemocnice T. Bati

Článek

Zklamání čekalo zvědavce, kteří se na Oxford Street přišli na Madonnu jen podívat; ta se totiž do knihkupectví vkradla raději zadem, aby se davu vyhnula.

Kromě toho také četla krátký úryvek asi třiceti žákům z katolické školy St. Winifred, která se nachází na jihu britské metropole. Čtení zabralo asi deset minut.

Kniha je inspirována vírou v kabbalu, kterou Madonna vyznává. Spolu se svým manželem Guy Ritchiem ji v posledních letech přijali.

Poslední dílo z plánovaných pěti Madonniných knih bude vyprávět o bohatém psovi, který je neustále nešťastný. Bude se tak snažit dětem vysvětlit, že štěstí nesouvisí s penězi. Ponese název Lotsa de Casha. Zpěvačka prohlásila, že by její poslední dílo mělo být poselstvím pro mládež.   

Své čtenáře, a v některých případech i české, už si našly předcházející díly jako Anglické růže (The English Roses), Jablka pana Hráška (Mr. Peabody's Apples) a Jakov a sedm loupežníků (Yakov and Seven Thieves).

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna natočila reklamu pro polské rádio

Pouze velké hity - to je slogan známého polského Radia Zet. O tom, že toto heslo bere rozhlasová stanice opravdu vážně, svědčí i jeho nová reklamní kampaň....

Dcera Madonny napsala vánoční příběh

Osmiletá Lourdes, starší dcera zpěvačky Madonny, napsala příběh, který bude součástí sbírky vánočních povídek. Knížku Vánoční příběhy vydala nadace...

Výběr článků

Načítám