Hlavní obsah

MacDowellová zazáří na Plesu v Opeře ve Vídni

Právo, DPA, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Hvězdou letošního vídeňského Plesu v Opeře, který se koná 19. února, nepochybně bude americká herečka Andie MacDowellová (45), představitelka role ve filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb a modelka francouzské kosmetické velkofirmy bude hostem upadajícího stavebního magnáta Richarda Lugnera.

Foto: Josef Zajíc

Prodloužená Jána Gašparoviče 5.5.2014: Galerie Lauby u Ostravského muzea.

Článek

"Je to velmi, velmi seriózní herečka," bránil se Lugner dotazům novinářů, zda lze opět očekávat nějaký skandálek, jako tomu bylo posledně s doprovodem Pamely Andersonové. Ona i její průvodci se jen velmi obtížně podřizovali vídeňským tradicím a dostali se do sporu s organizátory. Lugner také odmítl názor, že Mac Dowellová je ve srovnání s minulými léty jen "střední kalibr".

Ples se letos neprodraží

Stavitel přiznal finanční potíže, a proto se letos podělí o hrazení pobytu hvězdy s jinými. "Pompézní projížďka po Vídni nebude, letenky pro herečku a její sestru zaplatí jistý podnik, oproti zvyklostem využijeme letos služeb rakouských vizážistek a také kosmetička nebude z USA, ale od nás."

Část peněz dá také centrála Lugner City, která podle něj nemá se stavební firmou nic společného. I díky nízkému kurzu dolaru bude celá akce levnější.

Lugnerova žena Christina řečená Mausi (Myšička) přiznala, že letos by na Ples jela výhradně s mužským doprovodem podle svého výběru. Hrozilo to prý manželskou krizí, ale nakonec se podvolila. Půjde, ovšem v šatech "s hlubokým výstřihem vpředu i vzadu," aby si vedle herečky nepřipadala jako chudá příbuzná.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela bude hvězdou plesu

Na Richarda Lugnera je spolehnutí. Už v minulých letech se tomuto rakouskému stavebnímu magnátovi podařilo získat pro vídeňský Ples v Opeře celebrity první...

Pamela piluje valčík

Pětatřicetiletá americká herečka Pamela Andersonová se pečlivě připravuje na vídeňský Ples v opeře, který se koná příští čtvrtek. Hvězda seriálu Pobřežní...

Ples v opeře: Pamela a demonstrace

Večer se koná ve Vídni slavný Ples v opeře. Největší hvězdou letošního ročníku bude pětatřicetiletý sexsymbol Pamela Andersonová. I letos budou Ples v opeře...

Výběr článků

Načítám