Hlavní obsah

Lupiči s nožem se ubránil, při čekání na policii zdrceného lapku utěšoval

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oldenburg

Při pondělní ozbrojené loupeži v německém Oldenburgu došlo k nečekanému zvratu. Lupič, který s nožem v ruce přepadl jednu z tamních čerpacích stanic, se po výprasku od nebojácného prodavače zhroutil a začal mu plakat na rameni. Při čekání na policii pak prodavač zdrcenému lapkovi podával papírové kapesníky.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič se při přepadení sesypal a rozbrečel se prodavači na rameni

 
Článek

Záběry z bezpečnostní kamery ukazují lupiče, jak ohrožuje obsluhu benzínky nožem a požaduje peníze. Dvacetiletý prodavač se však hrozby nezalekl a počkal si na okamžik, kdy se od něj lupič vzdálil. Poté zmáčkl tlačítko alarmu, popadl baseballovou pálku a na nezvaného hosta se vrhl.

K odzbrojení útočníka mu stačily dvě rány, po kterých se do sebe oba muži zaklesli a pokračovali v šarvátce. Lupič ale po pár vteřinách pochopil, že prodavač je nad jeho síly, a svou snahu s pláčem vzdal.

„Prosím, nech mě jít. Mám ženu a děti,“ žadonil lupič podle německého deníku Bild. Prodavače to ovšem neobměkčilo, lupiče nepustil a počkal na příjezd policie. Té muž při výslechu prozradil, že ve skutečnosti ženu a děti nemá a peníze chtěl utratit za drogy. Teď čeká ve vazbě na soud.

Reklama

Výběr článků

Načítám