Hlavní obsah

Lupič si vybral k přepadení tu nejhorší možnou restauraci

Novinky, nčs

Dost nevhodně si vybral místo pro loupež maskovaný muž. Rozhodl se přepadnout skoro prázdnou restauraci v americkém Kentucky. Po obsluze požadoval peníze se zbraní v ruce. V podniku sice večeřeli pouze dva lidé, ovšem byli to detektiv Chase McKeown a jeho manželka Nicole, která je pro změnu policistkou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič přepadl restauraciVideo: AP

 
Článek

Když v sobotu do prázdné restaurace vtrhl maskovaný lupič a hodlal se zmocnit peněz, zřejmě nečekal, že na druhém konci mstnosti sedí manželé McKeownovi. Ti v okamžiku, kdy stál lupič u pokladny, vstali od stolu, vytasili služební zbraně a zahnali maskovaného muže ven.

Ani tím však jeho pronásledování neskončilo. Dvojici se podařilo muže dopadnout a zatknout. Lupič byl později identifikovaný jako třicetiletý Justin T. Carter.

Nasupená polská prodavačka zahnala lupiče s pistolí mopem

Evropa

„Nebylo co řešit, podívali jsme se jeden na druhého a řekli jsme si, že do toho jdeme. Myslím si, že v tu chvíli by stejně reagoval každý náš kolega,” uvedla skromně McKeownová.

Policisté později zjistili, že Carterova zbraň byla kradená. Třicetiletý muž nyní ve vazbě čelí obvinění z loupežného přepadení, krádeže zbraně a nedovoleného ozbrojování.

Reklama

Výběr článků

Načítám