Hlavní obsah

Lukáš Pollert a Matěj Ruppert se nechali oholit kvůli charitě

Novinky, Karolina Zarzycká

Modelka Renata Langmanová se převtělila do role holičky a v rámci kampaně Movember veřejně zbavila vousů Matěje Rupperta a Lukáše Pollerta. Knírek si nechají růst do konce listopadu, kdy kampaň vrcholí na FMX Gladiator Games.

Článek

Mezi dalšími zúčastněnými v kampani, která poukazuje na nebezpečí rakoviny prostaty, jsou také Tom Selleck, Sasha Kohen alias Borat či surfař Micky Fanning. Charitativní knírky rostou na tvářích Matěje Rupperta, Lukáše Pollerta a také jezdce FMX týmu Martina Koreně, který zaštiťuje celou kampaň v Česku.

Matěj Ruppert přiznal, že do kníraté kampaně vstoupil také proto, že mu přišla vtipná: "Myslím, že je důležité informovat lidi o důležitosti prevence rakoviny prostaty, na niž je tahle kampaň zaměřená. Prvotní rozhodování mi navíc ulehčilo, že jsem pro každou srandu."

Lukáše Pollerta zase vedle charitativního záměru zajímalo, jak dlouho mu rostou vousy: „Kampaně se rád účastním, protože jde o charitu a nejvíc mě zajímá, jak rychle mi rostou vousy. Jinak si myslím, že rakovin je tolik, že bychom mohli každý den věnovat některé z nich.“

Růst vousů bude veřejně ukončen 28. listopadu, a to velkou party, na níž se sejdou jezdci FMX, a koncertem Stereo MCs.

Reklama

Výběr článků

Načítám