Hlavní obsah

Lucie Výborná za erotické prádlo neutrácí

Novinky, Korzo
PRAHA

Moderátorka Lucie Výborná za módu a kosmetiku moc neutrácí. Více než značkové sluneční brýle ji nadchnou potápěčské. Spolu s manželem Jaroslavem Pořízem se ve volném času věnuje sportu. Doslova propadli především horolezectví, moc je baví i potápění.

Foto: Lukáš Humpl

Záchranáři u dopravní nehody. V roli pacienta tentokrát pouze figurant.

Článek

Proto tvoří významnou část jejich rodinného rozpočtu právě výdaje na sportovní činnost.

"Já skutečně nejvíc utrácím za sportovní potřeby, nejradši si kupuji nové potápěčské lahve, neopreny, brýle, masky. Ale i horolezeckou výstroj. Bohužel, tyto technické věci stojí podstatně více než oblečení," konstatovala moderátorka.

Neopomenula se ovšem přiznat, že si někdy koupí i něco typicky ženského. Právě nyní prý začala uvažovat o pěkném erotickém prádélku, rozhodně ji však podobné nápady přepadají jen velmi zřídka.

Dětské hračky vybírá pečlivě

Po extravagantních věcech ani moc netouží a kupuje si je jen výjimečně. Kromě peněz na sport totiž nejvíce utrácí za hračky a věci pro dceru Vanessu, které pečlivě vybírá.

"Kupuji jí hračky, které dítě nějakým způsobem rozvíjejí. Nemá moc ráda plyšáky, miluje mechanické hračky a různé stavebnice. Má jich už tolik, že jsem se rozhodla je protřídit. Ty, s nimiž si už nehraje, darujeme do dětského domova," prozradila Výborná.

Reklama

Výběr článků

Načítám