Hlavní obsah

Lucie Bílá promluvila o novém milenci: Našla jsem životního partnera

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Lucie Bílá (44) přestala tajit vztah s o jedenáct let mladším provozním restaurace Petrem Makovičkou (33). Jsou spolu už několik měsíců a konečně o nové lásce veřejně mluví.

Článek

"Nechtěla jsem o svém vztahu mluvit před veřejností, protože mám tolik špatných zkušeností, že jsem chtěla jeho i celou jeho rodinu i bývalou ženu ochránit," svěřila se deníku Aha Lucie Bílá.

S Petrem Makovičkou se Lucie před pár dny vrátila z dovolené v Chorvatsku. Tam je vyfotografoval turista a za tučný obnos prodal fotky do bulvárního deníku. "Bála jsem se, aby medializace neodradila mého partnera, ale naštěstí bere vše s takovou lehkostí, že začínám být klidná," prozrazuje zpěvačka.

Makovička pracuje jako provozní v restauraci, předtím se živil jako řidič kamiónu. Byl ženatý, s manželkou Klárou mají prý stále hezký vztah. Bílou s Makovičkou seznámila kartářka Marcela Košanová.

"Mám nádherné povolání, krásný dům, úžasnou pozici ve společnosti, ale to vše neznamená, že je lehké najít si životního partnera, který to vše ustojí. Já jsem ho našla," dodala Bílá.

Reklama

Výběr článků

Načítám