Hlavní obsah

Liz Hurleyová se provdala za Aruna Nayara

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Elizabeth Hurleyová se v pátek během utajeného obřadu provdala za Aruna Nayara. Svatba se uskutečnila pouze za účasti dvou svědků v britském Sudeley Castle. Zatímco civilní obřad se odehrál za maximálního soukromí, na hostinu, která se uskuteční v sobotu večer, dorazí desítky hostů, včetně Eltona Johna, Donatelly Versace nebo supermodelky Elle Macphersonové.

Článek

Jednačtyřicetiletá exmodelka a o rok starší indický byznysmen média začátkem ledna zmátli prohlášením, že se vezmou právě 3. března. Celkové náklady na svatbu se odhadují na dva milióny liber (v přepočtu zhruba osmdesát miliónů korun).

"Jen zhruba šest sedm lidí vědělo, že se berou 2. března. Liz chtěla, aby o jejich svatbě věděla jen hrstka nejbližších. Chtěli si užít svatební noc sami, bez zájmu médií a přátel. Oba byli v centru pozornosti bulváru, který se nyní pere o fotografie ze slavnosti, na které pár sňatek oslaví se svými přáteli," řekl zdroj blízký páru listu Daily Mirror. Fotografie zřejmě exkluzivně zprostředkuje magazín Hello!

Dnes se uskuteční druhý obřad, kterého se zúčastní pět družiček, deset mládenců, devět uvaděčů a pěvecký sbor. Liz vstoupí do kaple za zvuků Vivaldiho. Na následné oslavě o čtyřech chodech počítají také s konzumací dvou stovek lahví výběrového šampaňského a také mnoha litrů osvěžujícího bylinkového čaje.

Na dopravu budou dohlížet posílené policejní hlídky a již nyní jsou v okolí Winchcombu stovky fanoušků. O Elizabeth se stará čtyřčlenný tým kadeřnic, tři vizážisté a jeden garderobiér. Interiér zámečku z patnáctého století zdobí malby Rubense a Van Dycka.

Zítra novomanželé odletí do Bombaje, odkud pocestují do Rajastánu, kde se uskuteční indická část sňatku. Čeká je tradiční hinduistický obřad a zápolení v kriketu.

Reklama

Související témata:

Související články

Elizabeth Hurleyová chce svatbu na slonech

Herečka a modelka Elizabeth Hurleyová si už vytvořila představu o své nadcházející svatbě. Rozhodla se, že se podřídí tradicím svého nastávajícího, jímž...

Liz Hurleyovou zaplavila po čtyřicítce energie

Herečka Liz Hurleyová, která v červnu oslavila čtyřicáté narozeniny, odmítá, že by jí stárnutím ubývala energie a vitalita. Naopak zdůraznila, že ji zahltila...

Liz Hurleyová není spokojená se svým tělem

Čtyřicetiletá herečka a modelka Liz Hurleyová je známá díky svým neodolatelným křivkám a odvážným modelům. Ona sama se však přiznala, že se svým tělem není...

Výběr článků

Načítám