Hlavní obsah

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku Miu Miu, se předávkovala drogou 12. listopadu. Informuje o tom magazín Enquirer. Podle přátel přežila jen zázrakem, drogy ale bere dále a léčbu odmítá.

Článek

Přátelé našli hvězdu filmu Zítra nehrajeme! v bezvědomí v hollywoodském hotelu Chateau Marmont, v pokoji plném kokainu a prášků proti bolesti. "Okamžitě jsme přivolali lékaře. Je zázrak, že přežila," citoval NW Magazine přátele hvězdy.

Média již začátkem listopadu informovala o tom, že Lindsay trpí depresemi. Lidé v jejím okolí se obávají, že si sáhne na život. Především poté, co se objevila na veřejnosti s řeznými ranami na zápěstí. Hereččina mluvčí okamžitě popřela, že by si šrámy způsobila při pokusu o sebevraždu. "Lindsay spadla do křoví během natáčení v Anglii," vysvětlila důvod zranění Leslie Sloane Zelnicková a dodala: "Lindsay je pouze nešťastná. Nevím, jak se jí podařilo spadnout do křoví."

Bulvární magazín PageSix včera citoval přítele Lindsay: "Ve stavu, v jakém je, budu překvapený, když se dožije dvaadvaceti let. Je závislá na večírcích a nepřetržitém hýření. Své předvedla na World Music Awards v Londýně, kde klopýtala, motala se a pomalu nevěděla, co říká. A to měla původně celou show uvádět."

Lindsay se o svých temných stránkách rozpovídala v interview pro list NOTW. "Mám pocit, jako bych prožila pět životů, a to je mi teprve dvacet. Už jsem byla nesčetněkrát na dně, ležela na zemi s ukrutnými bolestmi hlavy a jater." Herečka a zpěvačka nicméně odmítá podstoupit odvykací kúru a věří, že problémy s drogami sama zvládne.

Reklama

Související témata:

Související články

Leonardo DiCaprio má novou přítelkyni

Proslýchá se, že se hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio schází s mlaďounkou herečkou Lindsay Lohanovou, informoval o tom v pondělí server Femalefirst.

Lindsay Lohanová se stala vyznavačkou kabaly

Mladičká americká herečka Lindsay Lohanová se stala vyznavačkou mystického učení judaismu kabaly. A to prý proto, že už má plné zuby reputace divokého dítěte,...

Výběr článků

Načítám