Hlavní obsah

Lily Allenová podruhé potratila, tentokrát v šestém měsíci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Zpěvačka Lily Allenová prožívá jistě jedno z nejtěžších období svého života. Její tělo odmítlo embryo a ona už podruhé potratila. Stejně tomu bylo i v roce 2007. Tentokrát je však událost o to smutnější, že Allenová byla již v šestém měsíci těhotenství. Zpěvačka musela být po komplikacích převezena do nemocnice, kde porodila již mrtvý plod. Veškeré pokusy o záchranu života dítěte byly neúspěšné.

Foto: Profimedia.cz

Ještě před měsícem byla Lily Allen šťastná a ze všech stran slýchala, jak jí mateřství svědčí. Dítě minulý týden bohužel potratila.

Článek

„Se vskutku obrovským zarmoucením musíme potvrdit, že Lily Allenová a Sam Cooper přišli o své dítě. Oba žádají všechny o respektování jejich soukromí a o to, aby je všichni v tomto značně stresujícím období nechali na pokoji. Víc komentovat nebudeme,“ uvedl zpěvaččin mluvčí.

S oznámením gravidity přitom Lily tentokrát čekala až do srpna, kdy lékaři po třetím měsíci potvrdili, že plod se začal vyvíjet zdravě. Měla zkušenosti s předchozím potratem a nechtěla se radovat předčasně.

Teď už se s přítelem Samem Cooperem na miminko připravovali. První potrat zažila Lily v prosinci 2007, tehdy čekala dítě s Edem Simmonsem ze skupiny Chemical Brothers. Se Samem je zpěvačka od července 2009.

Reklama

Výběr článků

Načítám