Hlavní obsah

Kylie Minogue vytvořila svou věrnou kopii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Australská zpěvačka Kylie Minogue se podílela na vzniku vlastní kopie v podobě panenky, která je v hračkářství k dostání za 14 eur (asi 450 korun). Krásnou, i když pouze umělou Kylie tak může mít každý zájemce doma. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Stanislava Dvořáková

Přestřižením pásky autorkou nápadu Lenkou Krejčí za asistence kouče Daniela Dostrašila byl zahájen slavnostní rozjezd tzv. sousedské knihovny.

Článek

"Už několik let po mě chtějí mou vlastní panenku. Konečně je tady a já mám z toho velkou radost," prohlásila šťastná Kylie, "doufám, že fanouškové potvrdí, že jejich čekání stálo za to. Už proto, že jsme na panence pracovali velmi tvrdě, aby každý detail odpovídal skutečnosti," dodala zpěvačka.

: . Kylie Minogue ve skutečnosti nalevo, vpravo panenka - její věrná kopie. Foto: ANANOVA

Panenka je skutečně věrnou podobou popové princezničky, která na ní spolupracovala se svým stylistou Willem Bakerem. Zejména obličej panenky prý maximálně odpovídá rysům Kyliiny líbezné tvářičky. Hračka je navíc oblečena do šatů, které veřejnost zná ze zpěvaččina těla. Všechny jsou dílem luxusního módního domu Dolce and Gabana, stejně tak jako Kyliiny módní značky Love Kylie. Hračku vyrábí firma Jakks Pacific.      

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie vymění šortky za kostým

Australská zpěvačka Kylie Minogueová, která své vnady ukazuje při každé příležitosti, jde pravděpodobně do sebe. Uvažuje o změně svého sexy vzhledu, kteří...

Kylie Minogue není schopna se sama najíst

Dost již bylo napsáno o hvězdných manýrech, přesto si hollywoodské star neustále vymýšlejí další perličky, aby bylo čemu se podivovat. Rozpustilá Kylie Minogue...

Výběr článků

Načítám