Hlavní obsah

Kylie Minogue se zotavuje ve Francii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která bojuje s rakovinou prsu, nyní odpočívá ve Francii. Zotavuje se tam z operace, kterou podstoupila v květnu. Informoval o tom britský internetový server Female First.

Článek

Minogue si v těchto dnech dopřává odpočinku v rezidenci, kterou již dříve zakoupila se svým přítelem, francouzským hercem Olivierem Martinezem. Volno zpěvačce zpříjemňuje jeho rodina, která ji prý hýčká.

"Olivierova rodina ji bere, jako by byla jejich dcerou. Všichni jsou přesvědčeni, že je jen v jejím zájmu, aby nyní odpočívala v rezidenci daleko od fotografů," uvedl zdroj z okolí Minogue. "Teď se jí daří dobře, ale ještě ji čeká dlouhá cesta," doplnil stejný zdroj.

Lékaři u zpěvačky po operaci objevili metastázy. Minogue se bude muset i nadále léčit v Londýně. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Fanoušci buráceli: Kylie, všechno nejlepší!

Fanoušci, kteří přišli na sobotní koncert zpěvačky Dannii Minogue v kalifornském San Francisku, neopomněli narozeniny její sestry Kylie. Ta se nyní zotavuje...

Výběr článků

Načítám