Hlavní obsah

Krásky při zkouškách Tří mušketýrů trpí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Premiéra muzikálu Tři mušketýři v Divadle Broadway se nezadržitelně blíží, a tak se naplno zkouší. Všechny tři alternantky půvabné a intrikánské Milady, Monika Absolonová, Linda Finková i Markéta Zehrerová, odcházejí každý večer doslova sedřené.

Foto: Jana Vančatová

Večerní trh má nezaměnitelné kouzlo

Článek

Počítají před spaním modřiny na holenních kostech, prohlížejí si svá odřená kolena plná strupů a další šrámy na těle.

"Takhle zbitá jsem ještě nikdy v životě nebyla," poznamenala Absolonová. Také Finková si doma stěžuje na podlitiny v podpaží, které utržila při neustálém zvedání do výšek d'Artagnanem a Athosem. Kromě toho rovněž trpí její nohy.

"Mé nohy vypadají jako kopyta, když si sundávám ty dvanácticentimetrové podpatky. Večer ležím s nohama ve vzduchu," konstatovala Linda.

Protagonistky mají starosti nejen se zapamatováním textu a natrénováním hlasivek do té nejspolehlivější polohy, ale hlavně se svou hlavou, kterou Monice, Lídě i Markétě s velkou chutí Athos pravidelně stíná.

Ivana Macháčková, vedoucí produkce a přítelkyně Karla Gotta, tvrdí, že zejména Monika Absolonová pak vždycky běhá a naoko si stěžuje na nespravedlnost. "Co jsem komu udělala? Právě mě zase zavraždili," vykřikuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám