Hlavní obsah

Krajta chtěla v Thajsku pozřít roční mimino

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rodič má obavu o své děti, obzvlášť o ty malé, když jsou tak bezbranné a může se jim toho tolik stát. Noční můru zažila matka v Thajsku, když v blízkosti svého ročního synka našla plazit se třímetrovou krajtu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Krajta chtěla sníst roční dítěVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Nezvaná návštěva se odehrála v provincii Samut Prakan ve středním Thajsku 31. srpna. Kitiya Namyongová uslyšela svého ročního synka plakat, a tak ji napadlo, že má hlad, a šla ho nakrmit.

Když dokojila, všimla si, že se něco hýbe uvnitř moskytiéry, kde dítě předtím spalo. To ji zaujalo, protože rodina nechová žádné domácí mazlíčky.

Turistka chytla tygra za genitálie, aby si udělala co nejlepší selfie

Koktejl

Pak si všimla, o co jde, a dala se do křiku. Na postel se totiž právě plazila třímetrová krajta.

Kitiya je přesvědčená, že se had snažil dostat právě k jejímu synovi a sežrat ho. „Ještě že jsem tam byla, jinak by mého synka opravdu mohla krajta sníst,“ svěřila se se svým zážitkem agentuře AP.

Hada lovili celou hodinu

Kitiyin křik zároveň přivedl do místnosti jejího manžela, který šel zjistit, co se děje. Samran Nilkeaw zareagoval okamžitě, nejprve dostal hada z místnosti a pak se ho s pomocí sousedů pokusil chytit.

Rozvášnění škrtiči soupeřili o samičku a propadli se střechou

Koktejl

„Slyšel jsem, jak žena volá o pomoc, když jsem vešel dovnitř, uviděl jsem krajtu. Chytil jsem ji za ocas a s pomocí sousedů ji chytil do pytle,“ podělil se o zážitek.

Chytání krajty do pytle jim prý zabralo celou hodinu. Nakonec se ale vše podařilo a další den ráno hada odvezli daleko do lesa, pryč od vesnice, kde ho vypustili na svobodu.

Třicetikilová krajta vyděsila ve škole žáky i učitele

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám