Hlavní obsah

Krainová má kšeft po Bartošové

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Topmodelka Simona Krainová (36) získala práci po Ivetě Bartošové. Od března bude tančit ve slovenské show Let´s Dance, obdobě české taneční horečky Star Dance. Tam excelovala v minulé sérii zpěvačka Iveta Bartošová (43), která to dotáhla až do osmého kola.

Článek

Simona Krainová zvažovala svoji účast v Let´s Dance několik týdnů. "Nechodila jsem ani do tanečních, tak trošku obavy byly," přiznala Novinkám. "Roztočit to v klubu na parketu umím obstojně, ale tohle bude trošku něco jiného," prozradila se smíchem.

Českou topmodelku přesvědčila i finanční nabídka. Podle zákulisních informací by za jeden díl měla inkasovat 3000 eur, což je zhruba 78 tisíc korun. Kolik si vydělá, záleží především na jejích tanečních výkonech. Pokud by se dostala až do velkého finále, přišla by si na víc než 700 tisíc korun.

Podmínkou Krainové bylo, že bude trénovat v Čechách. K dispozici bude mít taneční studio svého kamaráda, tanečníka Yemiho A.D. Do Bratislavy bude jezdit jen na finálová kola. "Mám spoustu práce a jiných pracovních nabídek. Těžko bych to skloubila, kdybych trénovala v Bratislavě," vysvětluje.

Vedle Krainové bude české barvy reprezentovat také herec Marek Vašut. Zpěvačka Marta Jandová účast kvůli pracovnímu vytížení odmítla. V minulých letech z českých hvězd tančily v Let´s Dance Helena Vondráčková, Kateřina Brožová a Iveta Bartošová. Poslední jmenovaná to dotáhla nejdál, skončila před branami velkého finále.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám