Hlavní obsah

Krainová by chtěla na Maledivy, nemá ale čas

Praha

Modelka Simona Krainová (35) je i začátkem léta v jednom kole. "Nemám čas ani myšlenky na nějakou dovolenou. Práce je stále hodně, což mě sice těší, ale na druhou stranu bych si také už ráda trošku oddechla," přiznala Krainová.

Článek

Modelka prozradila, že chystá projekt, který by ráda představila české veřejnosti v průběhu září. Ale když se jí na něj zeptáte, tváří se víc než tajemně. "Nechci to zakřiknout, nezlobte se, nechci o tom zatím mluvit," omluvila se Krainová.

Kromě modelingu se Krainová účastní nasmlouvaných přehlídek a pracuje na seznamu dívek, které se v deseti českých a slovenských městech účastnily castingu a chtěly by v budoucnu proniknout na předváděcí mola.

"Objevila jsem několik opravdu talentovaných děvčat, která by mohla mít budoucnost. Záleží ovšem na tom, jak vyrostou. Vždyť jde většinou o třináctileté až patnáctileté dívky," vysvětluje modelka, která je šťastná, že má u sebe i svého přítele, hokejistu Jiřího Hudlera.

"Je paráda, že jsme spolu. Dlouho jsem se na něj těšila a už se tu necítím tak opuštěná. Určitě bychom navíc rádi vyrazili někam k moři. Sjezdila jsem mnoho zemí, ale třeba na Maledivy jsem se zatím nedostala. Tak možná vyrazíme tam," uzavřela Krainová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám