Hlavní obsah

Konvoj vozů ferrari vytvořil nejdražší dopravní zácpu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poblíž anglického Oxfordu se v úterý 11. července vytvořila nevídaná dopravní zácpa. Každý z vozů, který uvízl na dočasném semaforu, nesl značku známé italské automobilky se vzpínajícím se koněm ve znaku. Dlouhý konvoj luxusních vozů tak pravděpodobně vytvořil nejdražší dopravní zácpu, kterou na svůj mobilní telefon natočil přihlížející řidič nákladního vozidla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V koloně uvízly samé luxusní vozyVideo: Caters News, AP

 
Článek

Řidič nákladního automobilu Doug DeQuincey byl ohromen, když kolem něj začalo projíždět enormní množství luxusních automobilů totožné značky. Zrovna zastavil u krajnice, aby vyřídil služební hovor, když se vedle něj rázem objevil konvoj minimálně 36 vozů značky Ferrari.

Množství výkonných vozů se zrovna vracelo z turné po Velké Británii, které se uskutečnilo z důvodu 70. výročí značky Ferrari.

Třiačtyřicetiletý muž z Milton Keynes neváhal a začal natáčet video. Každý vůz, který kolem něj projížděl, měl hodnotu minimálně 200 tisíc liber (necelých šest miliónů korun). Celková hodnota všech vozů tak přesáhla částku 7,2 miliónů liber (213 miliónů korun).

„Zastavil jsem, protože jsem kolem jedenácté hodiny musel vyřídit hovor. Rázem jsem byl svědkem úžasného pohledu na obrovský konvoj vozů ferrari. Dokud jsem se nepodíval do zpětného zrcátka, příliš pozornosti jsem tomu nevěnoval. Poté jsem si však všiml, že všechny ostatní auta jsou od totožného výrobce,“ popsal událost pro agenturu Caters News DeQuincey.

„Ihned jsem to začal natáčet. Bohužel jsem všechna auta nestihl spočítat, ale na videu jsem jich zaznamenal 36. Byl jsem fascinován od začátku až do konce,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám