Hlavní obsah

Komiksový fanoušek překonal rekord. Poslední Avengers viděl 110krát

Novinky, tcs

Fanoušci komiksu jsou známí vášnivou oddaností svým hrdinům, někteří se ale opravdu vymykají. To je i případ Agustina Alanise. Snímek, který uzavírá filmovou ságu legendárních Avengers, Alanis doposud zvládl navštívit 110krát a překonal tak loňský světový rekord.

Foto: Profimedia.cz

Avengers: Endgame

Článek

Pokud hledáte fanouška, který nejvíce přispívá k tomu, aby se film Avengers: Endgame stal nejvýdělečnějším filmem všech dob, najdete ho na Floridě. Agustin Alanis navštívil kino doposud 110krát. Vždy šel na stejný snímek, i když ten má i na dnešní dobu mimořádně dlouhou stopáž - 3 hodiny a 2 minuty.

Alanis, který má desetihodinovou pracovní dobu, chodí na film každý všední den. Jednou ráno a podruhé večer. Na osobní život a spánek mu tak zbývá osm hodin.

Díky své vášni nyní překonal světový rekord, který držel od loňska Anthony Mitchell, který loni šel do kina na stejný film 103krát. Shodou okolností to byl první díl závěru trilogie Avengers: Infinity War.

Aby mohl být Alanis zapsán do Guinnessovy knihy rekordů, budou muset její pracovníci jeho rekord ověřit. Muž ale svou činnost dokumentuje pečlivě. Při každé návštěvě se vyfotí se vstupenkou a fotografii umístí na svůj twitterový účet.

Závěr komiksové ságy je neuvěřitelným kasovním trhákem. Během prvního víkendu po uvedení vydělal 1,2 miliardy dolarů (zhruba 27,1 miliard korun) a doposud vydělal 2,732 miliardy dolarů (zhruba 61,8 miliard korun).

Dosud nejvýdělečnější film Avatar je na tom ještě o dvě miliardy lépe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám