Hlavní obsah

Kolumbijští policisté našli 300 kilogramů marihuany v rakvi

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na to, že je poslední cesta nebožtíka posvátná, zřejmě spoléhali pašeráci drog v kolumbijském departementu Santander. Policisté tam zadrželi vůz s rakví, ve které bylo ukryto 300 kilogramů marihuany.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: 300 kg marihuany bylo ukryto v rakviVideo: Reuters

 
Článek

Vůz policisté zastavili v pondělí na kontrolním stanovišti na silnici mezi městy Pamplona a Cúcuta. Když kontrolovali doklady, povšimli si mužova podezřelého chování.

Rozhodli se proto, že celé auto prohledají, a nevynechali ani rakev. K jejich překvapení neukrývala mrtvolu, nýbrž 514 balíčků marihuany o celkové váze 300 kilogramů. Řidič byl okamžitě zatčen.

Jak poznamenala agentura Reuters, Kolumbie byla dlouho plná obřích marihuanových polí, z nichž sklizeň v drtivé většině mířila do Spojených států. V poslední době se však drogové kartely zaměřují spíše na kokain.

Na konci letošního července kolumbijská policie v regionu Catacumbo provedla jednu z největších razií, během které bylo zatčeno 143 lidí a zabaveno na tři tuny narkotik.

Reklama

Výběr článků

Načítám