Hlavní obsah

Kojící žena v kalhotkách zahnala orla od vyděšené husy

Kanaďanka takřka na poslední chvíli zachránila husu ze spárů orla. Dravce zahnala při kojení svojí dcery, oděná pouze v kalhotkách. Zaznamenala to bezpečnostní kamera u ženina domu.

Foto: Profimedia.cz

Orel (ilustrační foto)

Článek

Rodina Cait Oakleyové žije v Saanichu v Britské Kolumbii a vlastní dvě husy a řadu slepic. Žena o minulém víkendu jednoho z opeřenců zachránila, když ho přímo před domem napadl orel.

„Orly a sokoly už jsme na pozemku měli, ale nečekala bych, že si orel vyhlédne naši velkou 10kilogramovou husu,“ okomentovala Oakleyová pro server Global News. Žena si hysterické husy jménem Frankie povšimla, když chystala svoji dceru k uložení do postýlky. „Frankie je náš hlásič. Vždy přijde ke dveřím, když je na dvorku něco, co by tam být nemělo.

Žena si brzy uvědomila, že je něco v nepořádku. Slyšela, jak husa kejhá, a poté zahlédla třepot orlích křídel přede dveřmi. „Chytil ji za krk. Ale dost jsem ho vylekala, takže neměl tak pevný stisk, a když jsem se za ním rozeběhla, tak Frankie pustil,“ okomentovala žena s tím, že husu považuje za jedno ze svých dětí, a tak byla situací rozrušená.

Video hitem

Oakleyová si ani neuvědomila, že celou situaci zachytila bezpečnostní kamera. Přišel na to až její manžel. „Bylo to k popukání, tolik jsme se tomu nasmáli,“ uvedla Kanaďanka.

Manželé video umístili na internet, kde mělo skvělou odezvu. „Lidé komentovali, že ženy jsou dobré v multitaskingu a matky jsou na stráži za každé situace. Někteří mě nazvali husí mámou,“ uzavřela Oakleyová s úsměvem.

Žena rodila na palubě, pilot odklonil letadlo

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám