Hlavní obsah

Kocour Sisy Sklovské děsí turisty

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka Sisa Sklovská prý byla v minulém životě kočkou. Miluje je a dokonale si s nimi rozumí. Se svými chlupatými mazlíčky Miňou a Montym cestuje po celém světě a nikdy je samotné nenechává doma. Hotelový personál je už na Sisin kočičí doprovod zvyklý a nejednou se stalo, že zpěvačka dostala na uvítanou květiny a kočky mleté maso na stříbrném podnose.

Foto: Veronika Sztyperová

Město Albrechtice opět ožije Adventním setkáním u vánočního stromu

Článek

Monty se ovšem s oblibou prochází po hotelových římskách, a tak se mu jednou podařilo k smrti vyděsil cizinku v karlovarském hotelu Pupp.

Dobírá si hotelové hosty

"Při odchodu jsem upozornila personál, aby v pokoji neotvíral okna. Pokojská na to ale zapomněla a Monty vyrazil na obhlídku. Otevřeným oknem navštívil vedlejší pokoj a postel německé turistky, které málem přivodil infarkt," prozradila zpěvačka.

Monty nešetří ani Sisu 

Občas ale rozverné kočky pořádně proženou také svou paničku. "Před dvěma týdny v Olomouci jsem už měla po koncertu kompletně naložené celé auto. Nějakým nedopatřením se ale otevřela jedna klec a Monty si vyšel na procházku. Byla tma jak v ranci a k tomu strašná zima. Kocourovi to ale vůbec nevadilo a vzal si do hlavy, že si bude hrát," řekla Sklovská.

"Honila jsem ho dvě hodiny po všech čertech, ale vždy mi na poslední chvíli utekl. Byla jsem úplně vyplivnutá a nakonec jsem Montyho chytila jen díky tomu, že nějaká dáma venčila obrovského psa, který na kocoura útočil. Našla jsem ho skrčeného u dveří jakéhosi domu, kde seděl úplně vyděšený," uvedla Sisa Sklovská ještě jednu z mnoha příhod, které se svými kočkami zažívá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám