Hlavní obsah

Kočku poslali omylem poštou, přežila osm dní v krabici

Novinky, vps

Siamská kočka jménem Cupcake (Dortík) z anglického hrabství Cornwall má opravdu tuhý kořínek. Přežila totiž osm dní v krabici, kterou poslali její majitelé poštou.

Foto: Profimedia.cz

Vystrašená Cupcake v krabici s DVD

Článek

Julie Baggottová s manželem dali do krabice filmy na DVD, které se chystali odeslat kupci ze Západního Sussexu. Při balení si ale nevšimli, že v krabici mezitím usnula jejich kočka. Jejich mazlíček tak strávil osm dní v balíku a na jeho strastiplný úděl přišel až adresát zásilky.

„Hledali jsme ji úplně všude,“ citovala agentura AP Angličanku, kterou rozhodně nenapadlo, že její kočka se nachází víc než 400 kilometrů daleko.

Šokovaný příjemce okamžitě kontaktoval ochránce zvířat z organizace RSPCA, kteří se kočky ujali.

„Představte si, jak musel být překvapený, když v balíku našel s očekávanými DVD i elegantní siamskou kočku,“ stálo v prohlášení Grove Lodge Veterinary Group, která pomohla s dohledáním majitelů. To byl poměrně jednoduchý úkol, protože Cupcake je očipovaná.

Kočka byla silně dehydrovaná a potřebovala intenzivní péči, po pár dnech ale opět nabrala sílu a její majitelé si ji odvezli zpět do Cornwallu, napsal v neděli list The Guardian.

Reklama

Výběr článků

Načítám