Hlavní obsah

Kirk Douglas chystá zlatou svatbu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Nestárnoucí hollywoodská hvězda Kirk Douglas v současnosti připravuje svou v pořadí již třetí svatbu, kterou uspořádá v květnu v Beverly Hills. Slavnost se má prý podobat veselce, kterou vystrojil jeho syn Michael, když si bral Catherine-Zetu Jonesovou.

Foto: Ilona Salajková
Článek

Sedmaosmdesátiletý herec zná svou vyvolenou již padesát let. Hodlá si totiž vzít svou druhou manželku, Begičanku Anne Budyensovou, s níž se seznámil krátce po rozvodu s Dianou Dillovou.  

Láska jim kvete

S Annou se později oženil v Las Vegas a manželé nyní pořádají velkolepou zlatou svatbu, jejíž výročí chce Kirk celému světu připomenout. Slavnostní obřad se má stát manifestací hlubokého citu, který oba stále spojuje.

"Miluji ji více než při naší první svatbě," netají se nehasnoucí náklonností ke své ženě ostřílený veterán stříbrného plátna.

"Když člověk prožije se svým nejbližším tolik dobrého i zlého, a ví, že se na něj může kdykoli a ve všem spolehnout, pak mu připadá čím dál důležitější," dodal.

Douglas má se svou první chotí syny Michaela a Joela, se současnou ženou pak další děti Erika a Petera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám