Hlavní obsah

Kidmanová chce vlastní vchod

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Čerstvá držitelka Oscara Nicole Kidmanová si přeje, aby v nové luxusní rezidenci na newyorském Manhattanu, kde si právě za 5 miliónů dolarů koupila půdní byt, byl pro ni a její děti zřízen soukromý vchod.

Foto: Martin Šalek

Čtvrteční dopravní stávka s tzv. "blokádou papalášů" by mohla údajně blokovat také Evropskou ulici.

Článek

Herečka, kterou před rokem opustil manžel, populární americký herec Tom Cruise, se bojí o bezpečnost svých dvou adoptovaných dětí.

Moderní budovu ze skla a oceli postavil jeden z nejuznávanějších současných architektů Richard Meier. Sousedy Nicole Kidmanové a dětí Isabelly a Connora budou například módní návrhář Calvin Klein, odbornice na životní styl Martha Stewartová nebo rapper Jay-Z.

Spolutvůrce budovy Richard Born britskému deníku Daily Mirror řekl: "Nicole má velký smysl pro bezpečí a soukromí. Tady bude mít domov a bude zde vychovávat své malé děti, proto se stará."

V komplexu budovy je restaurace, tělocvična a lázně. Dům nabízí krásný výhled na manhattanské mrakodrapy a na New Jersey. V jeho blízkosti se nachází další moderní stavba, kde si nedávno koupil byt její bývalý manžel a jeho nová láska herečka Penelope Cruz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám