Hlavní obsah

Kelly Osbourneová se poprala v baru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka a televizní hvězda Kelly Osbourneová se rozvášnila v londýnském baru a stala se zde uplynulý pátek účastnicí bitky. V úterý o tom informoval internetový server Contact Music.

Foto: Hana Hanke, Nemocnice Šumperk

Díky vlastní laboratoři teď mají šumperští lékaři k dispozici výsledky z vyšetření mnohem rychleji a mohou tak včasněji nasadit účinnou léčbu.

Článek

Incident se strhl ve vyhlášeném podniku Barfly ve východní části metropole. Dvacetiletá zpěvačka jej navštívila se svými přáteli, kde spolu čekali na hudební skupinu.

Návštěvnice podniku ve značně podnapilém stavu se znenadání na Osbourneovou vrhla a začala ji tahat za vlasy. "Jedna dívka z klubu si myslela, že Kelly nosí paruku. Z legrace jí chtěla strhnout, ale bohužel to byly Kellyiny skutečné vlasy," popsal situaci očitý svědek.

Osbourneová však vtip nepochopila a rozčílila se. Do své "agresorky" začala bušit pěstmi, proud ran zastavili až členové místní ochranky, kteří ihned zasáhli. Informaci potvrdil zpěvaččin tiskový mluvčí a dodal, že Kelly je nyní v pořádku.

Reklama

Související články

Kelly Osbourneová havarovala

Zpěvačka Kelly Osbourneová se opět dostala do problémů. Tentokrát má těžkou hlavu ze svého vozidla, kterým narazila do hydrantu. Informaci přinesl britský...

Výběr článků

Načítám