Hlavní obsah

Kateřina Hrachovcová si nechala změřit IQ

Právo, JR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Herečka a moderátorka Kateřina Hrachovcová rázně zareagovala na hanlivé a urážlivé dopisy, které jí zasílají diváci pořadu Snídaně s Novou. "Tak a dost!" prohlásila - a jak řekla, tak udělala.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 16.3.2018 Otevření výcvikového Polygonu- DOV- Důl Hlubina. Připrav k instruktáži.

Článek

Když nedávno uspořádala Vysoká škola Karlovy Vary den otevřených dveří, Kateřina Hrachovcová se dostavila k psychologickým testům logiky a představivosti. Výsledek byl vynikající, neboť odpovídal hodnotě IQ 120.

O tom, proč ze sebe v ranním programu dělává hloupou husičku, Kateřina říká: "Myslím si, že se mají diváci po probuzení zasmát a nastartovat se tak optimisticky do nového dne. To je můj recept a mrzí mě, když to nějaký bručoun nepochopí a v dopise mě častuje nadávkami," vysvětlila své chování na obrazovce Hrachovcová.

Reklama

Související témata:

Související články

Židlochovice zvou na Den otevřených škol

Město Židlochovice pořádá v pátek 1. září Den otevřených škol. Školní budovy budou veřejnosti přístupné od 14.00 do 17.00 hodin. Akce se koná při příležitosti...

Výběr článků

Načítám