Hlavní obsah

Kate Winsletová čeká miminko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská herečka Kate Winsletová a její novomanžel režisér Sam Mendes čekají v lednu své první společné dítě. Sedmadvacetiletá Winsletová má z prvního manželství s režisérem Jimem Threapletonem dceru Miu.

Foto: Cyjlistický závod Železní dědci

Nejznámější kategorií, podle které je pojmenován cyklistický závod kolem Soběhrd, jsou Železní dědci.

Článek

Mluvčí slavného páru podle zpravodajského serveru Ananova uvedla: "Jsou oba naprosto nadšení."

Kate si Sama neplánovaně vzala během dovolené na Západoindických ostrovech v Karibiku. Sňatku se zúčastnila pouze malá Mia a tři přátelé.

"Byla těhotná už v době, kdy se brali, ale nevěděla o tom. Byl to teprve úplný začátek," informovala tisková mluvčí.

Úspěšný pár

Kate Winsletová je velmi úspěšná herečka. Proslavila se zejména nejrůznějšími kostýmními rolemi (Rozum a cit, Hamlet, Titanic, Quills - perem markýze de Sade). Byla už třikrát nominována na ceny americké filmové akademie (Rozum a cit, Titanic a Iris - Příběh ženy).

Její manžel Sam Mendes není o nic méně schopný. Hned první zběhnutí divadelního režiséra k filmu byl dokonalý úspěch. Jeho film Americká krása získal několik Oscarů. Zatím posledním režisérovým filmem je ponurá Road to Perdition.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová míří k divadlu

Známá britská filmová herečka Kate Winsletová zvažuje útěk ze světa stříbrného plátna na prkna, jež znamenají svět. Není divu, když je jejím přítelem jeden...

Kate Winsletová hvězdou muzikálu

Sedmadvacetiletá britská herečka Kate Winsletová, kterou ve Spojených státech proslavila zejména role v oscarovém hitu Jamesa Camerona Titanic, bude hrát spolu...

Výběr článků

Načítám