Hlavní obsah

Kate Mossová dala milenci kopačky textovkou

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ani dva týdny nevydržela přední britské modelce Kate Mossové nová známost s Petem Dohertym. Tvář kosmetické značky Rimmel se s rockerem rozešla prostřednictvím textové zprávy. Poslala mu z mobilu zprávu, že mu dává kopačky. A to i přesto, že Pete se den před tím nechal slyšet, že on i Kate jsou šťastni jako nikdy předtím a vydrží spolu možná do konce života.

Foto: Josef Vrážel

Podmínky ve Ski areálu Razula jsou velmi dobré, lyžaři se mohou těšit i na řadu akcí.

Článek

Před čtrnácti dny oslavila Kate Mossová jednatřicáté narozeniny, na jejichž počest uspořádala velkolepou oslavu v rockovém stylu. Od Petea se nehnula ani na krok a hned druhý den oznámila, že nalezla skutečnou lásku. Po dvoutýdenním poblouznění spadly modelce z nosu růžové brýle a najednou se před ní namísto prince na bílém koni objevil fetující rocker.

Kate se bojí, že by jí vztah s mužem závislým na kokainu zničil nebo stáhl do podsvětí, a tak mu raději dala kopačky. "Je příliš divoký. Nemůžu si to už dovolit," řekla svým přátelům.

Především ji ovšem měl rozčílit Peteův nechutný výstup v televizi, kde prozradil intimnosti o jejich vztahu, hovořil o dlouhodobé budoucnosti a dokonce ukazoval vytetované iniciály, které si nechali společně nedávno udělat.

Modelčiným přátelům se navíc nelíbí rockerova drogová závislost, která by mohla neblaze ovlivnit také její dvouletou dceru Lilu Grace, kterou má Kate s vydavatelem Jeffersonem Hackem.

"Pete není ten typ chlapa, kterého by někdo chtěl mít za nejlepšího přítele. Kate v minulosti hodně divoce pařila, ale jejich spojení by bylo naprosto hrozivé," zhodnotila herečka Sadie Frostová.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová zkolabovala

Světově proslulá topmodelka Kate Mossová již přestala zvládat boj s poruchami spánku, proto se rozhodla vyhledat pomoc na proslulé londýnské klinice....

Kate Mossová bude divoce slavit

Na sobotní párty Kate Mossové se sejdou významné celebrity. Britská supermodelka, tvář společnosti Rimmel, totiž oslaví na svém venkovském sídle v Costwolds...

Výběr článků

Načítám