Hlavní obsah

Juniorskou Miss Europe je Rumunka

Právo, Ivan Langr
LIBEREC

Nejkrásnější Evropankou v juniorském věku se stala Rumunka Alexandra Iacobová. V liberecké multifunkční aréně ji v sobotu večer titulem Miss Europe Junior 2005 slavnostně korunoval premiér Jiří Paroubek.

Článek

Jak ale po skončení soutěže krásy přiznal Právu, jeho srdce, stejně jako velké části libereckého publika, si získala především půvabná blonďatá Slovenka Katarína Manová z Pezinku, která nakonec mezi 23 dívkami ve věku 15 až 18 let vybojovala druhé místo.

Druhou vicemiss a bronzovou korunku si pak zpod Ještědu odvezla Češka Kamila Houfová.

"Mám svou představu o kráse a mám i svou favoritku. Nejvíc se mi pochopitelně líbila disciplína v plavkách, ale to asi každému muži," svěřil se Paroubek v průběhu soutěže v rozhovoru modelce Ivě Kubelkové, která s Janem Čenským mezinárodní soutěž moderovala.

Dívky se musely v průběhu klání předvést v tradičních disciplínách, jako byla promenáda v plavkách a večerních róbách, rozhovor v anglickém jazyce a také práce s internetem a počítačem.

Rumunská vítězka, která má se 170 centimetry výšky a váhou 51 kilogramů míry 87 - 62 - 92, získala šek na dva tisíce dolarů, šperky, kosmetiku a další věcné dary.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám