Hlavní obsah

Julii Robertsovou stihl infarkt

Novinky, Vladimír Plesník

Julii Robertsovou (35), nejkrásnější a nejlépe placenou tvář Hollywoodu, stihl 4. července v Evropě infarkt. Dnes odletěla zpátky domů a ani v nejmenším nepřipomínala ženu se skvělými rolemi (Pretty Woman), závratnými gážemi (v přepočtu 600 miliónů korun za film) a Oscarem (Erin Brockovichová).

Foto: UNICEF
Článek

"Slaměný klobouk naražený hluboko do tváře, sluneční brýle, skleslá ramena a ani stopa po nejkrásnějším úsměvu na světě" - tak ji vylíčil reportér německého listu Bild.

Událost se odehrála na zahradní slavnosti ve vile krále módy Giorgia Armaniho (69) na Pantellerii, malém sopečném ostrově mezi Sicílií a Tuniskem. Robertsová chtěla oslavit první výročí sňatku s Dannym Moderem (34) a především okázalé usmíření poté, co se manželství pohybovalo na hraně rozvodu.

Skácela se na večeři

Když se u Armaniho převlékla na večeři a recepce se rozběhla, skácela se k zemi. Personál uvedl, že mluvila o bolesti v hrudi, zesinala a stěžovala si, že nemůže dýchat. Přivolaný lékař jí dal léky na srdce a vrtulník ji přepravil na pevninu do nemocnice na vyšetření. Přestože od té doby uplynuly dva týdny, spekulace o možné příčině neustávají.

Julia si stěžovala na únavu z předchozího dlouhého letu z USA. Své mohlo sehrát i horko přes 35 stupňů, přepracovanost a problémy s láskou. V Hollywoodu se proslýchá, že byla natolik žárlivá, že na svého sukničkářského manžela nasadila soukromé detektivy. Zasvěcení navíc upozorňují, že manželství se vůbec nepovedlo.

Manžel špatně snáší její slávu

Chodila s herci - Richardem Gerem, Kieferem Sutherlandem, Benjaminem Brattem - velkými jmény, ale provdala se za kameramana, který její slávu snáší jen obtížně. "Nehodí se k sobě", říkají její přátelé. Navíc Moderovi rodiče nemají bohatou snachu v lásce. Snažila se je získat nákladnými dary, ale marně.

Reklama

Související články

Manžel Robertsové popírá zvěsti o rozvodu

Manžel populární hollywoodské herečky Julie Robertsové, kameraman Danny Moder, dementoval zprávy o jejich údajných manželských potížích poté, co jeden americký...

Výběr článků

Načítám