Hlavní obsah

Julian Záhorovský si užívá slávu a chce dokončit školu

Novinky, Korzo
PRAHA

Ačkoliv se Julian Záhorovský nestal SuperStar, získal si ve finálové desítce pěvecké soutěže přízeň davů, především mladých fanynek. Kvůli televiznímu natáčení nestihl odmaturovat, zato si užívá popularity. Kamkoli přijde, tam se kolem něj točí mladí lidé i fotografové.

Foto: archiv 14|15 BAŤOVA INSTITUTU

Vzácné prsteny jsou nově k vidění ve výstavě Hedvábná cesta.

Článek

"Přiznávám, že si té slávy užívám. I teď po soutěži, kdy jsem si myslel, že už na mě diváci mohli zapomenout, dostávám stále plno dopisů. Každý čtu, jsem za ně vděčný, protože jsou všechny milé. A navíc, v dnešní době to přece není jen tak, sednout si a napsat dopis," uvedl. 

Maturitou potěší rodiče

"Ale vedle slávy musím myslet na to, abych pořádně dokončil školu. Čtyři ročníky elektrotechnické průmyslovky mám naštěstí za sebou, ale maturitu jsem v termínu nestihl. Maturovat bych měl někdy kolem Vánoc. Tím bych také potěšil rodiče," doufá.

"Ti mají ze mne radost, ale nijak zvlášť mě neobdivují. Spíš mi radí, jak se vyvarovat chyb, abych neudělal nějakou hloupost," řekl Záhorovský, který by se chtěl věnovat muzice a být úspěšný jako jeho vzor Janek Ledecký.

"Kdyby mi život dopadal jako jemu, byl bych šťasten. Janek je mi příkladem, také zpívám jeho písničky. Když jsem byl malý, vždycky jsem měl na Vánoce nějaké přání. A doposud se mi každé a vůbec všechno, co jsem v životě chtěl, splnilo. Protože mám moc hodné rodiče. Teď jsem začal natáčet svou desku, a tak si přeji, aby po Novém roce opravdu vyšla a líbila se," usmál se.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám