Hlavní obsah

Jolaně Voldánové se narodí holčička

PRAHA

Moderátorka Událostí na České televizi Jolana Voldánová a její kolegyně z Televizních novin na Nově Jana Adámková se možná potkají v porodnici. Obě totiž očekávají přírůstek do rodiny na přelomu března a dubna. Zatímco Voldánová se svěřila, že by se jí měla narodit holčička, Adámková pohlaví potomka neprozradila.

Foto: Lucie Drahošová
Článek

"Absolvovala jsem několik ultrazvuků a ani jednou tam nebylo nic, co by připomínalo kluka. I když stoprocentní to asi taky nebude," poznamenala Voldánová, která ještě neví, jaké křestní jméno děvčeti nakonec dá.

"Jméno stále ještě vyjasňujeme. Do nejužší nominace se ale dostala Anna, Alžběta a Eliška. Když to bude kluk, bude celý v růžovém, asi by se pak jmenoval po mém muži," prozradila pětatřicetiletá držitelka řady televizních ocenění Voldánová, jejíž manžel se jmenuje Petr.

Výbavičku má připravenou

Voldánová se na obrazovce naposledy objevila 20. února, vystřídala ji Světlana Zárubová. [celá zpráva]

Jolana si ale mateřskou dovolenou zatím moc neužívá. "Ještě jsem se nestačila vzpamatovat, protože jsme se přestěhovali. Řeknu vám to tak: pořád něco hledám. Teď jsme ve fázi krabic a tašek." Nakoupeno pro miminko už ale má. Kromě toho si část výbavičky schovala po prvorozeném synovi Vojtovi, kterému je šest let.

Dvaatřicetiletá Adámková, která očekává příchod taktéž druhorozeného potomka na svět 4. dubna, zatím stále moderuje. "Ještě nemám daný přesný termín, ale na mateřskou se chystám během března. Zatím to ale nechci upřesňovat, protože to záleží na tom, jak se budu cítit. Určitě ale budu pryč od dubna."

Zatím se podle svých slov cítí dobře. Na miminko se už těší celá rodina, včetně pětiletého syna Petra. "Samozřejmě už mám dětský pokojíček pro miminko nachystaný - kdyby se náhodou něco stalo, kdybychom šli rodit dřív, tak aby to bylo připravené. Co to bude, vím, ale nepovím," uzavřela Adámková.

Reklama

Související témata:

Související články

Voldánovou vystřídá v Událostech Zárubová

Česká televize už má jasno, kdo nahradí moderátorku Událostí České televize Jolanu Voldánovou, až odejde na mateřskou dovolenou. Na její křeslo usedne současná...

Výběr článků

Načítám