Hlavní obsah

Jitka Zelenková zaútočí na módní butiky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Jitka Zelenková se chystá vyrazit do obchodů a utrácet. Zjistila totiž, že má ve skříni věci, v nichž se už vůbec necítí dobře, a tak se rozhodla pro radikální řešení. Obmění celý svůj šatník, v němž zcela určitě budou chybět sukně.

Článek

"Hodlám kompletně vyměnit šatník. Jsem ve fázi, kdy dávám stranou věci, které buď vyhodím nebo dám na charitu. Zároveň přesně vím, co bych si chtěla koupit," uvedla Zelenková.

Nákupy nemá ráda

Při výběru nových věcí dá přednost především sportovnějším a pohodlným modelům. Začne od bot. Touží po kožených kozačkách bez podpatku v jezdeckém stylu, pak si chce vybrat teplejší kožené kotníčkové boty a nějakou elegantnější, ale sportovní obuv ke kalhotovému kostýmu. Rozhodně nechce nic romantického a už vůbec žádné sukně.

"Sukně nenosím, mám ráda kalhotové kostýmy a teď bych chtěla nějaký tvídový do barev podzimu. Mám také naplánovánu spoustu předvánočních vystoupení, a tak se musím také poohlédnout po nějakém kalhotovém kostýmu vysloveně společenském. Bude to hrůza, protože nenakupuji ráda. Jen když je to vyloženě nutné, tak si udělám jeden nákupní den a jdu někam, kde vím, že nakoupím alespoň dvě věci."

Život bez partnera

V osobním životě Jitky Zelenkové se v současné době nic nezměnilo. Po rozchodu se svým přítelem Milošem Uherem, s nímž žila osm let, je už delší dobu sama a žádnou lásku zatím nemá. "Co není, může být, nechávám věcem volný průběh," usmála se.

Jakmile má volno, využije své maličké chaty na Berounsku v romantickém kraji Oty Pavla, kde relaxuje. Sama o sobě ale říká, že není žádná chalupářka.

"Já tam neumím ani trávu posekat, jezdím tam jako turista, dám si batoh na záda a vzhůru do přírody, " prozradila na sebe zpěvačka, která nejraději spojuje oddech se sportem a procházkami. Někdy si sama vyjede jen na den do Jizerských hor a těší se z krás přírody. V zimě žádnou exotickou dovolenou nechystá, neboť se nemůže dočkat běžek.

Reklama

Související články

Jitka Zelenková neměla na medvědy štěstí

Jitka Zelenková se vrátila z Vysokých Tater se spoustou pozoruhodných zážitků. Do slovenských hor se vydala v době, kdy tam Horská služba ohlásila rekordní...

Výběr článků

Načítám