Hlavní obsah

Jihokorejka uřízla manželovi penis a spláchla jej do záchodu. Prý hrál příliš často golf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihokorejské ženě z města Josu v provincii Jižní Čolla se nelíbilo, že manžel tráví příliš mnoho času hraním golfu, a tak se rozhodla pro nekompromisní řešení. Podle Daily Mailu manželovi minulou sobotu uřízla penis a následně jej spláchla do záchodu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Sousedé uvedli, že v noci zaslechli hlasité sténání. Jeden z mužů se podle korejského serveru The Jeju Weekly rozhodl, že zoufalým výkřikům přijde na kloub. Když přišel do bytu, odkud se zvuky linuly, našel tam ležet čtyřiapadesátiletého muže v nepopsatelných bolestech.

Policie později potvrdila, že žena manželovi uřízla penis. Hrůzný čin prý provedla, když muž spal a následně pohlavní orgán spláchla do záchodu.

Podle deníku Daily Mail padesátiletá žena policii řekla, že se k ní manžel opakovaně choval agresivně a že trávil příliš mnoho času hraním golfu. Kromě toho ji prý nikdy nedal žádné peníze.

Muž byl ihned převezen do nemocnice a podle posledních zpráv je ve stabilizovaném stavu. Policie řekla, že než na ženu vydá zatykač, musí celý incident podrobně prošetřit.

Reklama

Výběr článků

Načítám